Mike Helber

Mob: 0708-14 14 15
mike@balansa.se

Mike kommer från idrottsvärlden där han har jobbat som klubbdirektör för Linköping HC i mer än tolv år. Under de åren har LHC utvecklats till en av de ledande klubbarna i Sverige. Han har stor erfarenhet och kunskap av arbete med verksamhetsutveckling, styrning av organisationer, samt ledar- och teamutveckling. Mike har en magisterexamen från Linköpings Universitet med inriktning företagsekonomi.

Catarina Thuning

Mob: 070 – 320 28 63
catarina@balansa.se

Catarina har under 20 år haft chefsuppdrag i Linköpings kommun som kommunikationsdirektör, kultur- och fritidschef och organisations- och bolagsstrateg. Hon har djup erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete inom olika nivåer och verksamheter kombinerat med dokumenterad utbildning inom ledarskap. Catarina är diplomerad coach med fördjupning inom coachande ledarskap och gruppcoaching. Hon har en gedigen utbildning från Lunds universitet inom offentlig styrning och ekonomi.

Sara Kremsl

Mob: 070–590 83 68
sara@balansa.se

Sara har 25 års erfarenhet av ledande befattningar i näringslivet, främst som chef inom mjukvaru-utveckling på Ericsson samt bygg- och fastighetsutveckling. Sara är entreprenör och driver flera företag. Hon är internationellt certifierad coach (ICI) för både individer och team samt har certifieringar i Balansa, Extended DISC, EQ-i 2.0 samt EQ 360. I form av coaching och utbildningar har hon huvudsakligen uppdrag med fokus på att skapa framgångsrika ledare och team som samtidigt har balans i livet.