Catarina Thuning

Mobil: 070-320 28 63
catarina@balansa.se

Catarina har under 20 år haft chefsuppdrag i Linköpings kommun som kommunikationsdirektör, kultur- och fritidschef och organisations- och bolagsstrateg. Hon har djup erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete inom olika nivåer och verksamheter kombinerat med dokumenterad utbildning inom ledarskap.

Catarina är bl a diplomerad IDI-handledare och coach (ACC) med fördjupning inom coachande ledarskap och gruppcoaching. Hon har en gedigen akademisk utbildning från Lunds universitet inom offentlig styrning och ekonomi. Hon är även föreläsare och kursledare inom projektledning och Kommunikation/ledarskap.

Certifierad Balansa-handledare.

Sara Kremsl

Mobil: 070–590 83 68
sara@balansa.se

Sara har över 25 års erfarenhet av ledande befattningar i näringslivet, främst som chef inom mjukvaru-utveckling på Ericsson samt bygg- och fastighetsutveckling. Sara är entreprenör och driver flera företag.

Hon är internationellt certifierad coach (ICI) för både individer och team samt har certifieringar för Extended DISC, EQ-i 2.0 samt EQ 360.

I form av coaching och utbildningar har hon huvudsakligen uppdrag med fokus på att skapa framgångsrika ledare och team som samtidigt har balans i livet.

Certifierad Balansa-handledare.

Chatarina Israelsson

Mobil: 076-392 14 33
chatarina.i@balansa.se

Chatarina har arbetat som chef och ledare i detaljhandeln i över 20 år, både på IKEA och KappAhl, som avdelningschef, administrativchef och säkerhetsansvarig. Under de senaste 8 åren har hon arbetat som chef och ledare inom turism och kryssnings branschen och har erfarenhet av att arbeta med delat ledarskap.

Chatarina har gått flertalet ledarskapsutbildningar och har lång erfarenhet av att utveckla personer och verksamheter. Både som säkerhetsansvarig för IKEA och som Intendent ombord på fartyg har hon arbetat med krishantering och debriefing.

Chatarina är certifierad coach samt certifierad inom kris- och sorgbearbetning.

Certifierad Balansa-handledare.

Linda Aman

Mobil: 073-020 55 49
linda@balansa.se

Linda har en masterexamen i Human Resource Development and Management. Hon har i 13 år arbetat på ledande position i en stor internationell organisation och har långvarig erfarenhet av tillhörande ansvarsområden, så som personalledning, personalekonomi, arbetsmiljö, och personal– och kompetensförsörjning.

De senaste åren arbetar Linda med ledar- och organisationsutveckling och har ett särskilt intresse för kommunikation och arbetsmiljö. Hon är även föreläsare och är kursansvarig för utbildningar inom personalvetarområdet.

Certifierad Balansa-handledare.